Snabb leverans

Fri frakt över 300 kr

Öppet åk-garanti

Varukorgen


VÄLJ RÄTT UTRUSTNING MED UDENS SPORT KÖPGUIDER!


Här hittar du köpguider för alpint, längd och snowboard. Att välja rätt utrustning kan vara en utmaning för alla, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren åkare. Med hjälp av våra köpguider kan du känna dig säker på att du hittar den perfekta utrustningen för din åkstil och erfarenhetsnivå.


Vi vet att det är viktigt att välja rätt utrustning för att du ska kunna njuta av din skidåkning och undvika skador. Därför är våra köpguider en viktig resurs för alla som vill ha en säker och rolig skidupplevelse.


Oavsett om du är en alpin skidåkare, en längdskidåkare eller en snowboardåkare, så finns det en köpguide för dig på Udens Sports hemsida. Så ta en titt på våra köpguider och välj rätt skidutrustning för en fantastisk skidsäsong!ALPINT KÖPGUIDER

Offpist alpinåkning


KÖPGUIDE: Välj rätt alpinskidor

Vill du maximera din åkupplevelse i backen? Då är det viktigt att välja rätt alpinskidor! Lär dig hur du kan hitta den perfekta skidorna för din åkförmåga och preferenser i vår guide. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att hitta dina dröm skidor idag!Ett par alpinpjäxor


KÖPGUIDE: Välj rätt alpinpjäxor

För den ultimata upplevelsen på berget är det viktigt att ha rätt alpinpjäxor. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren åkare, så kan valet av pjäxor göra stor skillnad. Lär dig hur du hittar de perfekta pjäxorna för din körstil och personliga preferenser i vår guide. Offpist alpinåkning


KÖPGUIDE: Vilken skidhjälm ska jag välja?

Att välja rätt skidhjälm är avgörande för att skydda dig på berget. Men med så många olika typer av hjälmar att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken som är rätt för dig. Oroa dig inte! Lär dig hur du hittar den perfekta skidhjälmen för din åkstil och personliga preferenser i vår guide. 
Ett par alpinpjäxor


KÖPGUIDE: Köpa pistskidor? Välj rätt pistskida

Ska du köpa nya pistskidor? Då är det viktigt att välja rätt par för din åkstil och förmåga! Lär dig allt du behöver veta för att hitta de perfekta pistskidorna i vår guide. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att maximera din prestation på pisten med rätt pistskidor idag!
Offpist alpinåkning


KÖPGUIDE: Bästa topptursskidan 2023

Är du redo att utforska bergen utanför pisterna? Då är det dags att hitta den bästa topptursskidan för 2023! Lär dig allt du behöver veta för att hitta rätt skidor för din åkstil och terräng i vår guide. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att upptäcka nya höjder med den bästa topptursskidan för 2023!
Ett par alpinpjäxor


KÖPGUIDE: Den stora guiden för goggles

Vill du ha kristallklar sikt på berget? Då är det viktigt att välja rätt goggles! Lär dig allt du behöver veta för att hitta de bästa gogglesen för din åkstil och ljusförhållanden i vår stora guide för goggles. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att få den perfekta utsikten på berget - läs vidare för att ta reda på allt om goggles!
Offpist alpinåkning


KÖPGUIDE: Den stora topptursguiden

Vill du utforska bergen utanför pisterna och upptäcka nya höjder? Då är det dags att läsa vår stora topptursguide! Lär dig allt du behöver veta om utrustning, teknik och säkerhet för att göra din upplevelse oförglömlig. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att ta din åkning till nästa nivå med vår stora topptursguide!
Ett par alpinpjäxor


KÖPGUIDE: Lavinsäkerhet - bästa utrustniungen för offpist


Är du redo att utforska offpisten? Då är det viktigt att ha rätt lavinutrustning för att vara säker på berget. Lär dig allt du behöver veta om den bästa utrustningen för lavinsäkerhet i vår guide. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att göra din offpist-upplevelse säker och oförglömlig med den bästa lavinutrustningen! 


LÄNGD KÖPGUIDER

Offpist alpinåkning


KÖPGUIDE: Hur väljer jag rätt längdskidor?

Letar du efter de perfekta längdskidorna för att ta din åkning till nästa nivå? Lär dig allt du behöver veta om hur du väljer rätt längdskidor för din åkstil, nivå och terräng i vår guide. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att hitta de optimala längdskidorna för att maximera din prestanda och njutning på berget!
Ett par alpinpjäxor


KÖPGUIDE: Hur väljer jag rätt längdpjäxor?

Ska du ge dig ut i längdspåren och vill ha den optimala upplevelsen? Då är det viktigt att ha rätt längdpjäxor för att uppnå bästa prestanda och komfort. Lär dig allt du behöver veta om hur du väljer rätt längdpjäxor för din åkstil och nivå i vår guide. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att hitta de optimala längdpjäxorna för att göra din längdåkning till en fantastisk upplevelse!


SNOWBOARD KÖPGUIDER

Ett par alpinpjäxor


KÖPGUIDE: Hur väljer jag rätt snowboard?

Vill du bli en mästare på snowboard? Då är det viktigt att ha rätt snowboard som passar din åkstil och nivå. Lär dig allt du behöver veta om hur du väljer rätt snowboard i vår guide. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta snowboarden för att maximera din prestanda och njutning på berget!

Snowboardboots i snön


KÖPGUIDE: Hur väljer jag rätt snowboardboots?

Dina snowboardboots är en av de viktigaste delarna av din utrustning när du ger dig ut på berget. Att ha rätt snowboardboots är avgörande för att kunna prestera på topp och undvika skador. Lär dig allt du behöver veta om hur du väljer rätt snowboardboots i vår guide. Så, vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att hitta de optimala bootsen för att ge dig den ultimata upplevelsen


BLOGG

Offpist alpinåkning


BLOGG: Bästa stället för längdskidåkning. Vad säger specialisterna?

Är du sugen på att uppleva den bästa längdskidåkningen någonsin? Vi har pratat med experterna och samlat deras bästa tips för att hitta det perfekta stället att åka längdskidor. Missa inte vår guide för att upptäcka de mest fantastiska platserna för längdskidåkning runt om i världen.
alpnskidor i kläppen


BLOGG: Skidtest i kläppen 2023

Letar du efter den perfekta skidan för ditt nästa skidäventyr? Varje år åker personalen på Udens Sport till Kläppen för att genomföra ett omfattande skidtest där alla specialister från butikerna testar alla nya skidor. Läs mer om 2023's skidtest för att ta reda på personalens favoriter..
toppturstips


TOPPTUR: 12 tips från specialisterna


Topptur har blivit alltmer populärt bland friluftsentusiaster och skidåkare som vill utforska bergen utanför pisterna. I denna artikel kommer vi att presentera 12 tips, en packlista och vanliga misstag att undvika. Vi har samlat in svar från våra experter i butikerna, våra teamåkare och andra passionerade skidåkare. Vi önskar dig en trevlig läsning!