Snabb leverans

Fri frakt över 300 kr

Öppet åk-garanti

Varukorgen

VERKSTAD

 ALPINT, LÄNGD & SNOWBOARD


Behöver din utrustning lite extra kärlek? Eller har du problem med pjäxor som inte sitter bra? Eller vill du bättra på glidet inför Vasaloppet? Då har du hittat rätt! En komplett service-verkstad ser vi som en självklarhet för att kunna förse dig med allt du kan tänkas behöva hjälp med. Slipning, vallning, lästning, lagningar, hotbox,  byte av rullskidsspetsar m.m. Våra dedikerade verkstads-specialister brinner för att hjälpa dig! I vår butik på Övre Husargatan 6 kan du lämna in alpinskidor, pjäxor, längdskidor, snowboard, rullskidor och tillbehör som behöver ses över eller lagas. SERVICE ALPINSKIDOR

Vi har en Sliprobot vid namn Discovery 2 SDP från Wintersteiger. Maskinen är fullutrustad med de senaste tillvalen och bygger på den nyaste tekniken. Ett extra tillval som vi strategiskt valt till, är wintersteigers kant-polerings modul. Denna modul utför högintensiv noggrann polering av dina stålkanter från topp till tå på skidan, och tar bort all ingraverad rost, samt göra kanterna som nya igen. Därför rekommenderar vi dig vårt GULD-PAKET där kantpolering ingår. Det går bra att både lämna in för skidservice i vår butik på Övre Husargatan 6 i Linné och på vår skiduthyrning vid klangfärgsgatan 15 i Västra Frölunda

PAKETPRISER SKIDSLIPNING & VALLNING

Helrenovering fr. 799:-

Guld 599:-

Silver 499:-

Brons/Junior) 399:-

PRISER ALPINSERVICE

Montering av bindning, ej köpt på Udens Sport: 500:-

Montering av bindning, köpt skida/bindning på Udens Sport: Gratis

Limning av bitar: 200:-

Vallning Grund prep: 200:-

Tillskurna stighudar: 200:-

Värmemontering: 200:-


PROCESS SKIDSLIPNING

Vi går alltid noggrant igenom skidans skick för att säkerställa att du väljer det rätta paketet och får det bästa resultatet. Vår personal har lång erfarenhet inom skidteknik och lägger stort engagemang för att få till den optimala kantvinkeln och strukturen på din skida. Som standard slipar vi kanten 89 grader med en hängning på 1 grad. Detta gör att du får ett bra kantgrepp i alla förhållanden. Tips: “Känner du att skidan sticker iväg för fort i svängen, kan du ta något trubbigt och bryna av kanten någon decimeter ned från spetsen för att få den lite slöare.


PJÄXVERKSTAD OCH BOOTFITTING

Det är vårt ansvar att vi säljer rätt pjäxa till dig från början. Skulle pjäxorna inte sitta skönt eller börja klämma efter några gånger du åkt, är det vårt ansvar att det ska bli bra. Detta innebär att du kan komma in till oss och berätta vart det klämmer/gör ont så ordnar vi detta för dig GRATIS. När pjäxorna är köpta hos Udens Sport ingår ALLTID fri Bootfitting i 2 år från inköpsdatum. Efter 2 år. eller om pjäxorna ej är köpta på Udens Sport gäller nedanstående prislista.  


PRISLISTA BOOTFITTING
 & PJÄXSERVIC
E
Lästning 2 tryck: 550:-
Värmning av innersko 500:- 
Vi byter spänne 200:-
Endast spänne 150:-
Slitsulor 350:-
Formgjuten sula 1250 :- (Pjäxor köpt på Udens Sport 950:-)

Vid mer omfattande arbete lämnas offert*


SERVICE LÄNGDSKIDOR

PÅ GRUND AV STOR BELASTNING INFÖR VASALOPPET KAN VI TYVÄRR INTE BLIR KLARA MED SERVICE AV LÄNGDSKIDOR INNAN VASALOPPET. ALLT SOM LÄMNAS IN INNAN VASALOPPET KAN BLI KLART TIDIGAST 8/2.

Vi hjälpa dig med slpining, rengöring,  mättning, vallning m.m I vår verkstad i butiken finns bl.a en Tazzari slipmaskin och en hot box för avancerad service. Dina längdskidor servas av proffs. Vår personal besitter expertkunskap och vallar även åt svenska längdskidlandslaget. Vi hjälper dig med spannet, vallar, slipar och behandlar dina skidor inför träning och tävling. Oavsett om du är motionär eller elitåkare så är du välkommen att lämna in dina skidor till oss.

PRISLISTA LÄNGDSERVICE

Glidvalla
G1 - Hotbox + Åkklar Glidvallning (rekomenderas på nya skidor) 499:-
G2 - Hotbox + Åkklar Glidvallning PLUS 699:-
G3 - Hotbox + Åkklar Glidvallning RACE 899:-
G4 - Åkklar Glidvallning 199:-
G4 - Åkklar Glidvallning 199:-

G5 - Åkklar Glidvallning PLUS 499:-
G6 - Åkklar Glidvallning RACE 699:-
G7 - Rill 100:-


Fästvalla

F1 - Tejp 200:-
F2 - Fästgrund burk 200:-
F3 - Fästgrund klister 200:-
F4 -  Full fästvallning 400:-Rengöring
R1 - Rengöring fäste 150:-
R2 - Rengöring fäste 250:-
R3 - Rengöring hela skidan 350:-
R4 - Rengöring Glidytor 150:-


Rengöring
V1 - Rengöring Skin 150:-
V2 - Rengöring + Impregnering skin 250:-
V3 - Byte av skin 400:-


Rullskidor
RS1 - Byte Kullager (STYCK) 100:-
RS2 - Byte Kullager (ALLA) 600:-
SERVICE SNOWBOARDS 

Självklart slipar och lagar vi även snowboards! VåR Winterstaiger Discovery 2 är anpassad att slipa snowboards. När du lämnar in din snowboard för slipning ber vi dig att skriva av bindningarna innan, och markera med silvertejp hur bindningarna satt. Detta underlättar när du ska skruva tillbaka bindningarna efter slipningen.

PRISLISTA SNOWBOARD
HELRENOVERING Stenslipning av belag, kanter, hängning, vallning och lagning av belag: 1199:-
SLIPNING Stenslipning av beslag, kanter, struktur med sten och vallning: 999:- Vi är specialister inom alpint/längd  och erbjuder ett brett sortiment av kända varumärken. Allt från nybörjare till proffs. Hos oss kan du handla online eller i butiken i Göteborg. Vi har även en skiduthyrning i Västra Frölunda samt en av Sveriges modernaste anläggning för avancerad vallning, slip och bootfitting.  

Övre Husargatan 6

413 14 Göteborg

info@udenssport.se

031-418 420

Klangfärgsgatan 15

426 52 V.Frölunda

uthyrning@udenssport.se

031-69 73 10

Nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden, events och information.

Följ oss i sociala medier
Udéns Sport använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse. Genom att fortsätta på vår site godkänner du dessa.
OK