Snabb leverans

Fri frakt över 300 kr

Öppet åk-garanti

Varukorgen


SERVICE PÅ UDENS SPORT

Vi har en fullserviceanläggning för skidservice av alpinskidor med västsveriges modernaste slipmaskin på vår skid uthyrning. Samt en komplett Längd & pjäxverkstad i butiken där vi genomför reparationer, formgjutna sulor och avancerad bootfitting mm. Du kan lämna in alpinskidor, längdskidor, snowboard och rullskidor samt pjäxor och tillbehör som behöver ses över i vår butik på Övre Husargatan 20 i centrala Göteborg (Linnéstaden). Skall du slipa eller valla dina alpinskidor så går det även bra att lämna in dem direkt till slipen på Udens Skiduthyrning på Klangfärgsgatan 15 i Västra Frölunda, udensskiduthyrning.se

SERVICE ALPINSKIDOR

Vi utför kvalificerad skidservice med hög kvalité. Vi går alltid noggrant igenom skidans skick för att säkerställa att du får rätt service och det bästa resultatet. Vår personal har lång erfarenhet inom skidteknik och lägger stort engagemang för att få till den optimala kantvinkeln och strukturen på din skida. Som standard slipar vi kanten 89 grader med en hängning på 1 grad. Detta gör att du får ett bra kantgrepp i alla förhållanden. Tips: “Känner du att skidan sticker iväg för fort i svängen, kan du ta något trubbigt och bryna av kanten någon decimeter ned från spetsen för att få den lite slöare.


Vi har storsatsat på vår serviceanläggning och har en Sliprobot vid namn, Discovery 2 sdp från Wintersteiger. Maskinen är fullutrustad med de senaste tillvalen och bygger på den nyaste tekniken. Ett extra tillval som vi strategiskt valt till, är wintersteigers nya kant-polerings modul. Denna modul utför högintensiv noggrann polering av dina stålkanter från topp till tå, och tar bort all ingraverad rost, samt göra kanterna som nya igen. Därför rekommenderar vi dig vårt GULD-PAKET där kantpolering ingår. Det går bra att både lämna in för skidservice i vår butik på övre husargatan 20 i Linné och på vår uthyrning vid klangfärgsgatan 15 i Västra Frölunda.


;

PRISER ALPINSERVICE 2021/22


Helrenovering fr. 699:-

Guld 599:-

Silver 499:-

Junior 349:-


Montering av bindning, ej köpt på Uden: 750:-

Montering av bindning, köpt skida/bindning på Udens: Gratis

Limning av bitar: 200:-

Vallning Grund prep: 195:-

Stighudar tillskurna: 200:-

Värme montering: 200:-
;


SERVICE LÄNGDSKIDOR

I butiken på Övre Husargatan utför vi all Längdservice. Här kan vi hjälpa dig med slpining, rengöring,  mättning, vallning m.m I vår verkstad i butiken finns bl.a en Tazzari slipmaskin och en hot box för avancerad service. Dina längdskidor servas av proffs. Vår personal besitter expertkunskap och vallar även åt svenska längdskidlandslaget. Vi hjälper dig med spannet, vallar, slipar och behandlar dina skidor inför träning och tävling. Oavsett om du är motionär eller elitåkare så är du välkommen att lämna in dina skidor till oss.


PRISER FÖR LÄNGDSERVICE 2021/22


Rengöring: 100:-

Hot Box. (Mättad glidzon) 300:-

Hot Box. (Mättad glidzon) + Lågflourvallning: 400:-

Hot Box. (Mättad glidzon) + Hörflourvallning: 750:-

Stenslipning: 450:-

Stenslipning + Hot Box. (Mättad glidzon) + Lågflourvallning: 700:-

Stenslipning + Hot Box. (Mättad glidzon) + Högflourvallning: 1145:-


LÄNGDVALLNING/SLUTVALLNING MED TEJP

Hot Box. (Mättad glidzon) + Lågflourvallning + Tejpvallning: 500:-

Stenslipning + Hot Box. (Mättad glidzon) + Lågflourvallning + Tejpvallning: 795:-

Stenslipning + Hot Box. (Mättad glidzon) + Högflourvallning + Tejpvallning: 1395:-


;


PJÄXVERKSTAD OCH BOOTFITTING

I butiken på Övre Husargatan har vi pjäxverkstad och utför bootfitting för dig som behöver hjälp med formgjutna sulor, justering av skal eller andra anpassningar. Vi gör även sprutinnerskor / foam skor till alpinpjäxor och vår personal har lång kunskap och utbildning för att skapa pjäxor som sitter som gjutet på dina fötter. Har du väl testat sprutade innerskor kommer du inte vilja åka med något annat sedan. Du får en pjäxa som svarar bra och inte glappar i hälen eller skaver där du har knölar som sticker ut. Kom in till oss så berättar vi gärna mer.


PRISLISTA PJÄXSERVICE & BOOTFITTING


Byte av spänne: 200:- /styck

Kostnad per knackning (Tryck) 300:-

För mer krävande jobb ger vi offert

 

Formgjutna sulor vid köp av pjäxa hos oss: 800

Formgjutna sulor egen pjäxa: 950:-

Formgjutna innerskor egen pjäxa: 500:-


SERVICE SNOWBOARDS 

När du lämnar in din snowboard för slpining underlättar det om du själv har skruvat av bindningarna innan.


PRISLISTA SNOWBOARD 21/22


HELRENOVERING Stenslipning av belag, kanter, hängning, vallning och lagning av belag: 1099:-

SLIPNING Stenslipning av beslag, kanter, struktur med sten och vallning: 899:- 


Vi är specialister inom vårt område och erbjuder ett stort utbud av kända varumärken inom Alpint, Längd, Snowboard, Rullskidor, tillbehör m.m. Allt från nybörjare till proffs. Hos oss kan du handla online eller i butiken i Göteborg. Vi har även en skiduthyrning i Västra Frölunda samt en av Sveriges modernaste anläggning för avancerad vallning, slip och bootfitting. 

Övre Husargatan 6

413 14 Göteborg

info@udenssport.se

031-418 420

Klangfärgsgatan 15

426 52 Västra Frölunda

uthyrning@udenssport.se

031-69 73 10

Nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden, events och information.

Följ oss i sociala medier
Udéns Sport använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse. Genom att fortsätta på vår site godkänner du dessa.
OK