Snabb leverans

Fri frakt över 300 kr

Öppet åk-garanti

Varukorgen

JOBBA HOS OSS

“Do what you love, love what you do!"


Vår butik finns på Övre Husargatan 6 i Linnestaden i centrala Göteborg, här har vi även en komplett skidverkstad för vallning/slip av längdskidor samt en pjäxverkstad och utrustning för avancerad bootfitting. Vi har också en modern skiduthyrning på Klangfärgsgatan 15 i Västra Frölunda med en av Sveriges mest avancerade slipanläggningar för alpinskidor. Vår E-handel är kopplad till hela butikens lager där vi erbjuder ett stort sortiment.

Joina vårt grymma team!


Är du en passionerad skidåkare med stor kunskap inom längd eller alpint och brinner för att ge den bästa servicen? Vill du joina vårt sammansvetsade och grymma team, jobba med det du älskar och utvecklas ännu mer? Hör då av dig till oss, vi håller alltid dörrarna öppan för fast och extrapersonal inför varje vintersäsong.


Skicka din ansökan med CV och personligt brev till lucas@udenssport.se


 

Vi är specialister inom alpint/längd  och erbjuder ett brett sortiment av kända varumärken. Allt från nybörjare till proffs. Hos oss kan du handla online eller i butiken i Göteborg. Vi har även en skiduthyrning i Västra Frölunda samt en av Sveriges modernaste anläggning för avancerad vallning, slip och bootfitting.  

Övre Husargatan 6

413 14 Göteborg

info@udenssport.se

031-418 420

Klangfärgsgatan 15

426 52 V.Frölunda

uthyrning@udenssport.se

031-69 73 10

Nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden, events och information.

Följ oss i sociala medier
Udéns Sport använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse. Genom att fortsätta på vår site godkänner du dessa.
OK