Snabb leverans

Fri frakt över 300 kr

Öppet åk-garanti

Varukorgen

JOBBA HOS OSS

Vår verksamhet växer och vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara med ta Udens Sport till nästa nivå.


Till vår fysiska expertbutik söker vi skidspecialister som har ett gediget intresse för skidåkning, längdåkning, snowboardåkning eller stort intresse inom närliggande produktkategori, och brinner för att ge grym kundservice! Vi går mycket på personlighet och ser potential i människor som har viljan att lära sig mer om produkterna vi säljer. För att jobba i vår butik är det viktigt att du är påläst om alla våra produkter och ständigt är intresserad av att själv testa upp på berget. Både på våra egna skidtester, men också privat. Att ha jobbat inom sportbranschen, som skidlärarer, i liknande butik eller har relevant utbildning inom området ser vi som meriterande.


Samtidigt som vi ser tillväxt i den fysiska butiken har vi också en växande e-handel. Till vårt e-handelsteam håller vi alltid dörrarna öppen och letar efter nya talanger. Är du intresserad av digital marknadsföring, sociala medier, statistik, SEO, inköp m.m. Tveka inte på att skicka in en ansökan.


Skicka din ansökan och specificera om du söker till butikssäljare eller annat, med CV och personligt brev till rekrytering@udenssport.se.