Snabb leverans

Fri frakt över 300 kr

Öppet åk-garanti

Varukorgen

Köpvillkor och integritetspolicy

MERVÄRDEN VID KÖP (ÄVEN VID REA)

Vi vill ge dig den absolut bästa skidupplevelsen och har därför flera mervärden till dig som handlar hos oss:


- Fri frakt för köp från 300 kr

- Öppet åk garanti vid köp av alpinskidor. Byt in skidan om du inte skulle bli nöjd (se förklaring längre ner på sidan)

- Halva priset på skidservice i 2 år vid köp av alpinskidor (uppvisa servicekort).

- Gjutning av innersko ingår vid köp av alpinpjäxor, värde 500 kr. (Detta görs i butiken i Göteborg för att anpassa pjäxan till just din fot. Har du köpt pjäxan på udenssport.se boka därefter tid i butiken inom ett halvår och ta med kvitto samt pjäxan.)

- Alltid rabatterat paketpris (längd) när du köper längdskidor, pjäxor och längdbindning samtidigt.

- Alltid rabatterat paketpris när du köper lös alpinskida och lös alpinbindning samtidigt.

- Montering av bindning ingår alltid vid köp av alpin/längdskida samt bindning.


Fullständig information nedan:


BESTÄLLNINGSFÖRFARANDE

När Udens Sport har bekräftat en beställning uppstår ett bindande avtal mellan dig som kund och Udens Sport AB, org. nr 556972-9865.Beställning via webbshopen är enkel, gör såhär:

Klicka på köp under respektive artikel, välj storlek och antal.

Gå till kassan via länken i menyn längst upp på sidan till höger.

Genomför ditt köp genom att följa instruktionerna på den sidan.

När du har genomfört ditt köp får du en bekräftelse via e-post till den adress du uppgivit vid betalning. Kontrollera att orderbekräftelsen är ok, är det något som inte stämmer så kontakta kundtjänst så snart som möjligt. Spara orderbekräftelsen så att du har uppgifter om din order vid kontakt med oss.


ÅLDERSGRÄNS

För att handla på udenssport.se måste du vara minst 18 år.


BETALNING

- Klarna Checkout

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Udens Sports köpvillkor.


- Presentkort

Om du har ett presentkort från oss som du vill betala med online går detta bra. Presentkorten är giltliga ett år fr o m utfärdandedatum. Du kan även lösa in presentkort i Udens Sports butik (Övre Husargatan 20, Göteborg) eller på Udens Skiduthyrning (Klangfärgsgatan 15, Västra Frölunda). Beloppet på presentkortet kan inte lösas in mot kontanter, eventuell mellanskillnad vid köp betalas ut i form av tillgodokort.


- Rabattkod

Rabattkoder går ej att kombinera med varandra eller med redan sänkta (röda) priser. Har du prodblem med en kod, kontakta oss.

B-kontrakt: Vi lämnar 20% rabatt på vårt alpina racesoriment till dig som medlem i en alpina raceklubb i Sverige. Redan sänkta priser i menykategorin RACING är B-kontraktspris eller kampanj och kan inte kombineras med racing-koden. Kontakta din klubb eller oss för rabattkod.


LEVERANS

Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar från det att din beställning görs. Vid eventuell slutförsäljning kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta. Vi reserverar oss från ev slutförsäljning. Du hämtar på DHLs lokala utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket. SMS kommer att bekräfta var paketet finns.


HÄMTA I BUTIK

Du kan välja att hämta dina varor i vår butik på Övre Husargatan 20 i centrala Göteborg. Välj då "Hämta i butik" i onlinekassan. Invänta sedan ett SMS-besked från oss när varorna är klara att hämtas i kassan i butiken.


FRAKT MED DHL

Vi har fraktfritt vid order från 300 kr och uppåt. Vid ordrar upp till 299 kr tillkommer en fraktkotnad på 49 kr.


ÅNGERRÄTT & ÖPPET KÖP

Som kund hos oss i fysiska butiken i Göteborg samt om du handlar på udenssport.se har du på ordinarier priser 30 dagars öppet köp.

Vid REA gäller följande:

- Onlineköp - 14 dagars öppet köp, i enlighet med distansavtalslagen.

- Köp i fysiska butiken - Ingen ångerrätt på rea-varor tyvärr p g a rådande situation med corona just nu.

Öppet köp gäller aldrig på specialbeställda varor, t.ex. skidor med monterade bindningar eller pjäxor som har formats för att anpassas till dina fötter. Däremot är vi alltid tillmötesgående och försöker hitta bästa möjliga lösning för dig så hör av dig om något inte känns hundra.Under giltig ångerrättstid kan du utan att ange någon anledning ångra ditt köp. Varorna måste då vara helt oanvända och i samma skick som du köpte dem.


RETURFRAKT

FRI RETUR I BUTIKEN I GÖTEBORG.

Behöver du returnera varan som du köpt online står du som kund själv för returfrakten. Vi krediterar dig så fort varorna mottagits i retur av oss. Du får endast returnera produkter som är oanvända och oskadade. Det går ej att returnera monterade skid- och bindningspakt beställda efter persnoliga specifikationer. Retur till butiken är alltid kostnadsfri.


Gör såhär för att returnera en vara:

1. Fyll i det medföljande returformuläret. Viktigt att du fyller i denna korrekt för att vi skall kunna genomföra returen.

2. Packa den oanvända varan + returformuläret på samma sätt som du fick det levererat.

3. Skicka varan via närmaste postombud, du står för returfrakten.

4. När vi mottagit din retur krediterar vi dig via valt betalsätt.


ÖPPET ÅK-GARANTI FÖR ALPINSKIDOR

Denna trygghetsdeal gäller alltid vid köp av alpinskidor hos oss. Skulle alpinskidorna inte möta dina förväntningarna så byter vi in skidorna mot en självkostnad på 20% av skidans/skidpaketets köpeskilling. Resterande belopp om 80 % av skidans/skidpaketets värde får endast användas till nytt skidköp hos oss och kan inte plockas ut i kontanter eller tillogodokvitto. Garantin gäller vid 1 veckas skidåkning under innevarande säsong och vid normalt slitage. Beösk oss i butiken vid ärenden av detta slag, medtag skidan/skidpaketet.


UDENS TRYGG

Skulle din alpinskida bli stulen lämnar vi ut en ny mot uppvisad polisanmälan, samt ett vittne som intygar händelsen. Udens trygg kan endast tecknas vid köptillfället och gäller ett år från inköpsdatum. Du kan köpa till vår garanti även vid onlineköp. Köp till vår stöldgaranti >>LÄNK


REKLAMATION

Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Kundtjänsten sänder en förfrankerad returetikett. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan med orderbekräftelsen! Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.


RESERVATION

Udens Sport reserverar sig för ändringar i sortimentet och kan ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss även för eventuell slutförsäljning av varor samt för eventuella tryckfel i texter på webbsidan. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.


TVIST

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.


INTEGRITETSPOLICY

Udens Sport är ansvarig för behandlingen av personuppgifter inom ramen för vår verksamhet. Vid köp eller vid registrering för att få information eller nyhetsbrev samtycker du till att lämna dina personuppgifter till Udéns Sport. Udéns Sport behandlar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation). Udéns Sports är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter som sker vid: administration av köp och avtal med kund, kontakt med kund, publicering av material på hemsida och i sociala medier, sammanställning av statistik samt uppföljning. Udéns Sport överför inga personuppgifter till annan part och inga personuppgifter utsätts för automatiserat beslutsfattande.


RÄTTIGHETER

Du som kund har rätt att få registerutdrag avseende Udéns Sports behandling av dina personuppgifter. Inom 30 dagar skall Udéns Sport förse dig med en kopia av dina personuppgifter som behandlas.

Du har rätt att begära dataportabilitet av dina personuppgifterna eller få dina personuppgifter korrigerade.

Du har rätt att dra tillbaka ditt samtycke och begära att dina personuppgifter raderas ur Udéns Sports register.

Du kan när som helst utöva dina rättigheter genom att begära tillgång till rättelse eller radering av personuppgifter, begära begränsning av behandling eller invända mot behandling.


KUNDTJÄNST

Kontakta vår kundtjänst för frågor om din order eller för att utöva dina rättigheter enligt ovan.

info@udenssport.se 031-418 420

Vi är specialister inom vårt område och erbjuder ett stort utbud av kända varumärken inom Alpint, Längd, Snowboard, Rullskidor, tillbehör m.m. Allt från nybörjare till proffs. Hos oss kan du handla online eller i butiken i Göteborg. Vi har även en skiduthyrning i Västra Frölunda samt en av Sveriges modernaste anläggning för avancerad vallning, slip och bootfitting. 

Övre Husargatan 6

413 14 Göteborg

info@udenssport.se

031-418 420

Klangfärgsgatan 15

426 52 Västra Frölunda

uthyrning@udenssport.se

031-69 73 10

Nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden, events och information.

Följ oss i sociala medier
Udéns Sport använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse. Genom att fortsätta på vår site godkänner du dessa.
OK