Meny
0
Favoriter
0
Din kundvagn
Alpint / Skidor / Topptursskidor

Topptursskidor

I den här kategorin har vi samlat skidor för topptur som passar utmärkt för att gå tur på fjället. På Udens Sport har vi flera olika modeller av topptursskidor, allt ifrån lätta randonee till en bredare skida för friåkning. 

 

Topptursskidor är för dig som vill kunna gå korta eller långa sträckor med stighudar under skidan. Det först du behöver tänka på när du ska välja en topptursskida är vad du vill få ut av din åkning- lättast möjliga skidan för att enkelt ta sig upp eller tyngre för att få lite bättre egenskaper vid åkning nerför. Se vår stora Topptursguide för att få tips och trick inför ditt nästa topptursäventyr.

Handla dina nästa topptursskidor på udens Sport. Topptur eller randonnee betyder att man går upp för berget med hjälp av speciella topptursskidor och stighudar under skidan. Stighudar används för att ge ett bättre grepp när du går i uppförsbacke utan risk för att glida bakåt. När du äntligen nått toppen av fjället, tas stighudarna av och kvar är endast att njuta av åkturen nedför i den orörda snön (om ingen hunnit dit först). 

En stor fördel med att handla skidorna hos oss är att vi erbjuder "öppet åk garanti". Är du inte nöjd med skidorna kan du byta in mot en annan skida och betala en mindre slitageavgift. Vi erbjuder fri frakt på alla våra alpinskior sonm köps onlien. Alla skidor som köps med bindning ingår fri montering. 

 


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Favoriter(0 artiklar )

Du har ännu inga favoriter

Meny