Meny
0
Favoriter
0
Din kundvagn
Alpint / Skidor

Skidor

Här hittar du ett brett utbud av alpinskidor för juniorer, dam och herr till alla nivåer från nybörjare till tävlingsåkare.  I vårt breda sortiment har vi välkända varumärken som bland annat Atomic, Salomon, Völkl, Nordica, Fischer m.m. Alla skidor där bindningar ingår monteras kostnadsfritt enligt den rekommenderade placeringen av bindningen.

 

Oavsett om du vill ha pistskidor, Pistskidor, All mountainskidor, Offpistskidor, Topptursskidor eller Juniorskidor så har Udens Sport skidorna för alla behov. Vår personal har åkt igenom alla skidor och gett sitt godkännande för att de ska få säljas på Udens Sport. Hör av dig till våra specialiteter för att hitta den perfekta skidan för dina behov. Se köpguide för alpinskidor här

Köp skidorna på Udens Sport. Välj bland ett brett sortiment av Allmountainskidor, Offpistskidor, Topptursskidor eller Twintips. Vi kan hjälpa dig att hitta dina nästa drömskidor. Tveka inte på att kontakta oss redan idag. En stor fördel med att handla skidorna hos oss är att vi erbjuder "öppet åk garanti". Är du inte nöjd med skidorna kan du byta in mot en annan skida och betala en mindre slitageavgift. Vi erbjuder fri frakt på alla våra alpinskior sonm köps onlien. Alla skidor som köps med bindning ingår fri montering. 


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Favoriter(0 artiklar )

Du har ännu inga favoriter

Meny