Snabb leverans

Fri frakt över 300 kr

Öppet åk-garanti

Varukorgen


SKIDTEST 2024

VI ÄR IVÄG PÅ SKIDTEST!


Just nu är vår personal borta från den 11:e till den 14:e april för att testa nästa års skidor! Vi kommer testa allt ifrån välkända varumärken som Atomic, Salomon, Fischer, Nordica, Elan och mycket mer. Varje år åker vi iväg och testar årets nyheter själva kan så vi säkerställa att vi handplockar det bästa sortimentet.


Att hitta de rätta skidorna är avgörande för en helt otrolig upplevelse i backen, oavsett om du föredrar carving, off-piste-äventyr eller freestyleåkning. Hos oss på Udéns Sport är vi passionerade skidåkare precis som du, och vi vet hur viktigt det är att ha rätt utrustning.


Därför tar vi oss också tiden att personligen prova och utvärdera varje produkt. Det är viktigt för oss att vara säkra på att vi endast erbjuder det bästa av det bästa. Håll ögonen öppna för våra kommande recensioner och uppdateringar. Vi ser verkligen fram emot att dela med oss av våra erfarenheter och erbjuda det allra bästa inom skidvärlden till er!


Datum för Testning: 11/4 - 14/4


Öppettider i butiken

11/4 Torsdag 10.00 - 17.00

12/4 Fredag STÄNGT

13/4 Lördag STÄNGT

14/4 Söndag STÄNGT


Besök vår webbsida för att hålla dig uppdaterad om vårt skidutbud och för att ta del av våra experttips och rekommendationer inför ditt nästa äventyr i backen. Vi ser fram emot att få ge dig den bästa skidupplevelsen någonsin!


/Personalen :)