Meny
0
Favoriter
0
Din kundvagn
Alpint / Skidor / All mountain

All mountain

All mountain skidor är en kategori inom alpint och är en blandning mellan pistskidor och Offpistskidor. All mountain skidor har generellt en midja mellan 85 till 100 mm med en svängradie på på 15 till 25 meter. De allra smalaste modellerna är som en breddare pistskida, som även ger dig bra kontroll offpist. Medan de allra bredaste modellerna ger bättre åkegenskaper på mjukt underlag.

 

Vem ska köpa all mountain skidor?Precis som det heter- “all mountain” så är detta en kategori för dig som vill ha en mångsidig skida för utförsåkning över hela berget. Det är ett perfekt val för dig som vill åka skidor i den svenska fjällen eller spendera semestern i Alperna. Se vår köpguide om All mountain här

Köp All Mountainskidor på Udenssport. All Mountain är en skida som passar alla åkförmågor, oavsett om du är nybörjare eller tävlingsåkare. Vi på Udens Sport har ett brett sortiment av modeller från kända varumärken såsom Elan, Fischer, Atomic Bent m.m.När du väljer längden på skidan utgår du ifrån åkarens längd och lägger på 10 cm. Våra specialister på alpinavdelningen finns här om det skulle dyka upp några frågor.

En stor fördel med att handla skidorna hos oss är att vi erbjuder "öppet åk garanti". Är du inte nöjd med skidorna kan du byta in mot en annan skida och betala en mindre slitageavgift. Vi erbjuder fri frakt på alla våra alpinskior sonm köps onlien. Alla skidor som köps med bindning ingår fri montering. 


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Favoriter(0 artiklar )

Du har ännu inga favoriter

Meny